Binnenhuisarchitectuur

Een advies is een externe blik,

een manier om klanten te begeleiden bij hun keuze aan vormen, kleuren, materialen en meubels om de ruimte een sfeer van welzijn te geven met behoud van een individueel karakter.

In 1988 afgestudeerd als Binnenhuisarchitect aan het Saint-Luc instituut te Luik, deed ik mijn eerste professionele stappen op het gebied van hoogwaardige moderne meubels (Interlübke, Cor, Cassina, Molinari, Molteni, …). Daarna was het op het gebied van glas en spiegels dat ik mezelf artistiek kon uitdrukken.

Na een pauze van een paar jaar om voor mijn kinderen te zorgen, ging ik een professionele weg op met meer respect voor de authentieke behoeften in onze woningen door opleidingen te volgen in geobiologie, colorometrie en fengh shui. Het toeval wilde dat ik toen de weg kruiste van het hoofd van de decoratieafdeling van Ecobati om onmiddellijk “verliefd” te worden op de afbouw- en afwerkingsmaterialen van een woonomgeving in een geest van respect voor de natuur en het welzijn.

De verwezenlijking van “NATURE & DESIGN” is het resultaat van een lang leertraject en de realisatie van een al lang bestaande droom …

De missie van een binnenhuisarchitect kan worden opgesplitst in verschillende fasen.

De kosten voor elk van hen zijn als volgt:

  • Bezoek advies bij u thuis voor een forfaitair bedrag van 250 euro BTW inbegrepen, reiskosten, afhankelijk van de afstand, niet inbegrepen.
  • Elk extra uur wordt aangerekend aan 50 euro.
  • De presentatie van een voorontwerp met grafische materiaal bedraagt 150 euro.
  • Het zoeken en presenteren van modellen en monsters kost 150 euro.